وي خطاب به نمايندگان کشورهاي عضو يونسکو گفت: سهم شما در حاکم کردن فضاي فرهنگي در مناسبات جهاني، نزديک کردن انديشه ها و دل هاي ملت ها به هم و همچنين در برپايي صلح و عدالت در جهان بسيار مهم است.
رئيس جمهور با بيان اينکه فرهنگ بيش از ساير نيازهاي مادي مورد نياز انسان است، افزود: انسان ممکن است با گرسنگي و فقر کنار بيايد اما با بي هويتي، بي آرماني و بي هدفي نمي تواند زندگي کند.
رئيس قوه مجريه صيانت از فرهنگ گذشته در مناسبات و تعاملات بين المللي را بهترين پايه براي رفع مشکلات و تقويت دوستي ها بر پايه صلح پايدار دانست و گفت: هر جا که بستر تعاملات، بستر فرهنگي است در آنجا نشاط، دوستي و تفاهم وجود دارد.
دکتر احمدي نژاد اضافه کرد: عمده مشکلات بشر در طول تاريخ اين است که تعاملات از بستر فرهنگي خارج شده و فقط جنبه اقتصادي و سياسي را در خودش جاي داده است.
وي گفت: انسانهايي که قدرت و ثروت را فقط براي برتري به ديگران مورد استفاده قرار مي دهند توجهي به فرهنگ ندارند.
دکتر احمدي نژاد با بيان اينکه ريشه بسياري از مشکلات عالم به دليل بي عدالتي در مناسبات است، تاکيد کرد: بي عدالتي و تبعيض، ريشه جنگ و کينه ورزي است و مي شود با حاکم کردن فضاي فرهنگي بي عدالتي را در جامعه بشريت از بين برد.
رئيس جمهور با اشاره به اينکه زيباترين و ماندگارترين آثار فرهنگي برخواسته از احساس ديني و مذهبي است ، خاطرنشان کرد: توجه دادن ملت ها به عناصر اصلي اديان الهي بهترين کار فرهنگ و تلاش در جهت استقرار صلح، عدالت و برادري است.
وي با تشکر از اقدامات و فعاليت هاي يونسکو در نزديکي هر چه بيشتر ملت ها با يکديگر اظهار اميدواري کرد که سفراي يونسکو، سفراي صلح ، دوستي و برادري باشند.
رئيس جمهور در پايان گفت: ملت ها از کينه ورزي، خودخواهي، دروغگويي، فريب کاري، تلاش براي تحميل به ديگران، چپاول ثروت فرهنگ ها بيزارند.
120/
انتهای پیام/